Følg os på Facebook
Kursusoversigt og tilmelding

Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.


Arbejdsmiljøgruppen skal gennemføre den lovpligtigearbejdsmiljøuddannelse. Arbejdsmiljøgruppens medlemmer, dvs. arbejdsmiljørepræsentant og arbejdsleder, skal gennemføre den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.
 

Vi har selvfølgelig også fokus på det psykiske arbejdsmiljø på arbejdsmiljøuddannelsen

På APROPOS kommunikations arbejdsmiljøuddannelse fokusere vi en halv dag -  af uddannelsens tre dages undervisning på det psykiske arbejdsmiljø. Her vil der være fokus på det psykiske arbejdsmiljø. Vores undervisere har mere end 20 års erfaring i det psykiske arbejdsmiljø, dette sikrer et højt fagligt niveau i uddannelsens med fokus på det psykiske arbejdsmiljø.

 

Arbejdsmiljøuddannelsen er ikke kedelig sammen med os

Vores arbejdsform er meget enkel - Vi tager læring så seriøst, at det bliver sjovt!  Vi sørger for at begejstre, provokere og inspirere deltagerne til nye tanker, følelser og holdninger. 


Underviserne er Mette Frandsen, Mikkel Bechmann, Nils Lyng, Henning Dons & Jeanette Larsen, som alle har et bredt branchekendskab. Kurserne tilrettelægges altid, så de tager udgangspunkt i deltagernes viden og erfaringer fra egen arbejdsplads.

Vi tager i hele uddannelsesforløbet udgangspunkt i arbejdsmiljøproblematikker, som er relevante for dig og de øvrige deltagere, og kæder uddannelsens indhold sammen med en praktiske hverdag på din arbejdsplads.

APROPOS kommunikation ApS er certificeret og godkendt siden 1999,  som kursusudbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.
Kontakt os her