Følg os på Facebook

Arbejdsmiljøuddannelse i Holte

APROPOS kommunikation tilbyder kursus i arbejdsmiljø på Comwell Holte

Find vores kursusoversigt her

Hotellet ligger naturskønt med Vaserne på den ene side og Rude Skov på den anden side.  

Vi ved, at maden og lokaliteterne spiller en vigtig roller for din evne til at forblive skarp hele dagen. De kursusfaciliteter som vi har valgt ud, er steder, som skiller sig mærkbart ud.

Vi afvikler arbejdsmiljøuddannelsen / arbejdsmiljøkursus i mere end 34 danske byer

Vi ved, at maden og lokaliteterne spiller en vigtig roller for din evne til at forblive skarp hele dagen. De kursusfaciliteter som vi har valgt ud, er steder, som skiller sig mærkbart ud.   
 

Vi afvikler arbejdsmiljøuddannelsen i en by i nærheden af dig.

Kursusoversigten indeholder 186 kurser  i mere end 34 danske byer, over hele Danmark, så det altid er muligt at tilmelde dig eller din kollega til det kursus, som passer bedst i Jeres kalender. 


Her kan du finde det lovpligtige arbejdsmiljøkursus og her kan du finde vores supplerende kurser til medlemmer af AMO.

 

Du finder os i følgende byer:

Aalborg, Aarhus, Fredericia, Esbjerg, Glostrup, Herning, Helsinge, Hillerød, Holbæk, Holte, Holstebro, Horsens, Hvidovre, Kalundborg, Kolding, Korsør, København, Køge, Kastrup, Kgs. Lyngby, Middelfart, Næstved, Odense, Roskilde, Ringsted, Rønne, Silkeborg, Skælskør, Slagelse, Sorø, Sønderborg, Vejle, Viborg.

 

Et kursus i arbejdsmiljø betyder ikke, at det bliver kedeligt.
Arbejdsmiljøuddannelsen er ikke kedelig sammen med os. Vores arbejdsform er meget enkel. Vi tager læring så seriøst, at det bliver sjovt! 

Hvad siger deltagerne efter endt kursus, sammen med APROPOS kommunikation
Læs her flere end 2.000 deltagerudsagn - og her et par hundrede flere deltagerudsagn.  
 

Vi har også fokus på det psykiske arbejdsmiljø på arbejdsmiljøuddannelsen

På APROPOS kommunikations arbejdsmiljøuddannelse fokusere vi en halv dag -  af uddannelsens tre dages undervisning på det psykiske arbejdsmiljø. Her vil der være fokus på det psykiske arbejdsmiljø. Vores undervisere har mere end 20 års erfaring i det psykiske arbejdsmiljø, dette sikrer et højt fagligt niveau på arbejdsmiljøuddannelsens med fokus på det psykiske arbejdsmiljø.


Deltagerne siger:

  • Fremragende. Meget inspirerende måde at undervise på. Alle var med og er blevet meget klogere og mere nysgerrige.
  • Underviseren var god til at få alle med på trods af den brogede forsamling.
  • Heroisk, positiv, eminent, selvkontrol overfor negative kursusdeltagere.
  • Det var rart med en anderledes undervisning.
  • God underviser, godt tempo og sjov og lærerig undervisning.
  • Fed undervisningsform, formår at gøre det spændende at høre på lovstof.
  • Om underviseren vil jeg sige, at det var meget overbevisende og han var fagligt meget dygtigt - stort engagement der smitter. 
  • Tørt stof ind på en inspirerende måde. Det var et rigtigt godt kursus.
  • Sjov, informativ og indlevende. Jeg troede, at kurset ville være kedeligt og langtrukket. Men nej, det var heldigvis spændende, humoristisk og relevant.
  • En flot underviserpræstation - underviseren havde en fantastisk interessant måde at undervise på. (Bedst i byen)


Vores undervisere på arbejdsmiljøuddannelsen
Underviserne er Mette Frandsen, Mikkel Bechmann, Nils Lyng, Henning Dons & Jeanette Larsen. De er certificerede undervisere på den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse, og de har alle et godt og bredt branchekendskab. Arbejdsmiljøkurserne tilrettelægges altid, så de i høj grad tager udgangspunkt i deltagernes viden og erfaringer fra egen arbejdsplads.
 

Arbejdsmiljøuddannelsen er lovpligtig
Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse er obligatorisk for alle arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere i en arbejdsmiljøorganisation (AMO). Du får en uddannelse, som du direkte kan bruge, når du kommer hjem. Du får viden, metoder og redskaber til at arbejde videre  med i dit kommende  arbejdsmiljøarbejde i din virksomhed.

Du får kompetencer, så du kan medvirke til at samarbejde om arbejdsmiljø. Der arbejdes med søgning af information om arbejdsmiljø og med problemstillinger fra din egen hverdag. Vores undervisere arbejder i hverdagen med at rådgive virksomheder inden for mange forskellige brancher. Vores undervisere har derfor et godt kendskab til alle relevante arbejdsmiljøproblemstillinger, herunder de problemstillinger som du vil møde i din hverdag.
 

Formålet med uddannelsen er, at du som medlem af arbejdsmiljøorganisationen (AMO) får viden, så du er i stand til at styrke og effektivisere det forebyggende arbejdsmiljøarbejde i din virksomhed.  
 

Hvornår skal jeg på kursus?
Hvis du er valgt til medlem af arbejdsmiljøorganisationen (som leder eller medarbejder) på din arbejdsplads, skal du efter arbejdsmiljøloven gennemføre den lovpligtiges arbejdsmiljøuddannelse. Uddannelsen skal  være gennemført tre måneder, efter du er blevet valgt eller udpeget. 
 

Uddannelsens opbygning mv.
Uddannelsen foregår over tre dage, fordelt på 2 + 1 dag (22 timer). På kurset får du en  introduktion til arbejdsmiljøorganisationen og lovgivningen.

Du får kendskab til din rolle og opgaver. Du bliver introduceret til lovgivning og værktøjer, som kan hjælpe dig med at løse de problemstillinger, som du vil møde i den hverdag.