Følg os på Facebook

Arbejdsmiljøuddannelse i Middelfart

På Comwell Kongebrogaarden 

Det 5 stjernet hotel Comwell Kongebrogården tilbyder fantastiske rammer, der netop understøtter med alt hvad vi skal bruge når vi skal på kursus. Kongebrogården ligger meget tæt ved Lillebælt og er placeret i naturskønne omgivelser tæt ved hav og skov. Fra hotellet er der en fantastisk smukt med udsigt til Lillebælt.  

Gratis strøm på hybrid og elbiler
Gæster på Comwells mange hoteller i Danmark kan nu få gratis strøm på elbilerne, mens de deltager i konferencer eller overnatter på hotellet.

 

Lovkrav om den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse
Der er krav om en obligatorisk arbejdsmiljøuddannelse på tre dage, som alle skal have deltaget i indenfor 3 måneder efter, man er indtrådt i arbejdsmiljøorganisationen. 

Den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse skal sikre, at arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere i AMO får grundlæggende viden om arbejdsmiljø. Uddannelsen skal desuden medvirke til, at samarbejdet om arbejdsmiljø sker systematisk og inddrager både ledelse og ansatte.


Vi afvikler arbejdsmiljøuddannelsen i en by i nærheden af dig.

Kursusoversigten indeholder 186 kurser  i mere end 34 danske byer, over hele Danmark, så det altid er muligt at tilmelde dig eller din kollega til det kursus, som passer bedst i Jeres kalender.  

Vi ved, at maden og lokaliteterne spiller en vigtig roller for din evne til at forblive skarp hele dagen. De kursusfaciliteter som vi har valgt ud, er steder, som skiller sig mærkbart ud. 
 

Du finder os i følgende byer:

Aalborg, Aarhus, Ballerup, Fredericia, Esbjerg, Glostrup, Herning, Helsinge, Hillerød, Holbæk, Holte, Holstebro, Horsens, Hvidovre, Kalundborg, Kastrup, Kgs. Lyngby, Kolding, Korsør, København, Køge, Middelfart, Næstved, Odense, Roskilde, Ringsted, Rønne, Silkeborg, Skælskør, Slagelse, Sorø, Sønderborg, Vejle, Viborg.

Her kan du finde det lovpligtige arbejdsmiljøkursus og her kan du finde vores supplerende kurser til medlemmer af AMO.

Et kursus i arbejdsmiljø betyder ikke, at det bliver kedeligt
Arbejdsmiljøuddannelsen er ikke kedelig sammen med os. Vores arbejdsform er meget enkel - Vi tager læring så seriøst, at det bliver sjovt at deltage på den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelsen !!

Hvad siger deltagerne efter endt kursus, sammen med APROPOS kommunikation
Læs her flere end 2.000 deltagerudsagn - og her et par hundrede flere deltagerudsagn.  
 

Vi har også fokus på det psykiske arbejdsmiljø på arbejdsmiljøuddannelsen

På APROPOS kommunikations arbejdsmiljøuddannelse fokusere vi en halv dag -  af uddannelsens tre dages undervisning på det psykiske arbejdsmiljø. Her vil der være fokus på det psykiske arbejdsmiljø. Vores undervisere har mere end 20 års erfaring i det psykiske arbejdsmiljø, dette sikrer et højt fagligt niveau på arbejdsmiljøuddannelsens med fokus på det psykiske arbejdsmiljø.


Deltagerne siger:

 • Eminent, så kan det vist ikke siges mere præcist. 
 • Underviseren har en meget interessant måde at undervise på. Det skabte nærvær og engagement. Det var i øvrigt super underholdende.
 • Inspirerende – jeg skulle lige lære, at aflæse hans undervisningsstil. Genialt, han er branddygtig og motiverende. Rigtig god energi og engagement. 
 • Underviser var humoristisk, tilstede, inspirerende og engageret.   
 • Underviseren formåede, virkelig at engagere os alle. Jeg er positivt overrasket over arbejdsmiljøkurset og underviseren formåede, at gøre det spændende og aktuelt.
 • Frøken Frandsen er god, humoristisk og kurset var lærerigt. 
 • Underviseren er levende, inkluderende og humørfyldt. 
 • Underviseren gjorde undervisningen let, levende og nemt fordøjeligt.  
 • Herligt. Anderledes formidlingstype, på den gode måde.
 • Underviseren er inspirerende, gode energi, meget vidende og god timing i kursusforløbet.
 • En levende underviser, som gjorde dette emne relevant og håndgribeligt.
 • Super energi – og god struktur og fantastisk til at tilpasse indholdet

Vores undervisere på den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse
Underviserne er Mette Frandsen, Mikkel Bechmann, Nils Lyng, Henning Dons & Jeanette Larsen. De er certificerede undervisere på den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse, og de har alle et godt og bredt branchekendskab. Arbejdsmiljøkurserne tilrettelægges altid, så de i høj grad tager udgangspunkt i deltagernes viden og erfaringer fra egen arbejdsplads.
 

Arbejdsmiljøuddannelsen er lovpligtig
Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse er obligatorisk for alle arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere i en arbejdsmiljøorganisation (AMO). Du får en uddannelse, som du direkte kan bruge, når du kommer hjem. Du får viden, metoder og redskaber til at arbejde videre  med i dit kommende  arbejdsmiljøarbejde i din virksomhed.

Du får kompetencer, så du kan medvirke til at samarbejde om arbejdsmiljø. Der arbejdes med søgning af information om arbejdsmiljø og med problemstillinger fra din egen hverdag. Vores undervisere arbejder i hverdagen med at rådgive virksomheder inden for mange forskellige brancher. Vores undervisere har derfor et godt kendskab til alle relevante arbejdsmiljøproblemstillinger, herunder de problemstillinger som du vil møde i din hverdag.
 

Formålet med uddannelsen er, at du som medlem af arbejdsmiljøorganisationen (AMO) får viden, så du er i stand til at styrke og effektivisere det forebyggende arbejdsmiljøarbejde i din virksomhed. 

 

Alle medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen (AMO) skal gennemføre den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.
En arbejdsmiljøgruppe i en virksomhed, skal som minimum bestå af en arbejdsmiljørepræsentant og en arbejdsmiljøleder. Hvor der er mange ansatte, vil i formentlig have flere arbejdsmiljøgrupper. 
 

Hvornår skal jeg på kursus?
Alle valgte og udpegede personer skal gennemføre den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.
Hvis du er valgt til medlem af arbejdsmiljøorganisationen (som leder eller medarbejder) på din arbejdsplads, skal du efter arbejdsmiljøloven gennemføre den lovpligtiges arbejdsmiljøuddannelse. Uddannelsen skal  være gennemført tre måneder, efter du er blevet valgt eller udpeget. 


Uddannelsens opbygning mv.
Uddannelsen foregår over tre dage, fordelt på 2 + 1 dag (22 timer). På kurset får du en  introduktion til arbejdsmiljøorganisationen og lovgivningen.

Du får kendskab til din rolle og opgaver. Du bliver introduceret til lovgivning og værktøjer, som kan hjælpe dig med at løse de problemstillinger, som du vil møde i den hverdag.