Følg os på Facebook
Kursusoversigt og tilmelding

Arbejdsmiljøuddannelsen

Arbejdsmiljøuddannelsen er ikke kedelig sammen med os. Vores arbejdsform er meget enkelt - vi tager læring så seriøst, at det bliver sjovt. 

Som arbejdsmiljørepræsentant skal du ikke bare kende en masse paragraffer. Du skal have skærpet dit blik for, om forandringer på arbejdspladsen får  konsekvenser for arbejdsmiljøet. Også evnen til at lytte og kommunikere med kolleger og ledelse er vigtig.  

Vi har siden 1990 udbudt den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.  
Apropos kommunikation ApS er godkendt af Arbejdstilsynet til at udbyde arbejdsmiljøkurser i Danmark.


Vi afvikler arbejdsmiljøuddannelsen / arbejdsmiljøkursus i 28 danske byer
Vores kursusoversigt indeholder mere end 130 kurser i 28 forskellige byer i Danmark. Det er nu muligt, for dig, at tilmelde dig et kursus og en sted som passer bedst i din kalender.
 

Du finder os i følgende byer:

Aalborg, Aarhus, Fredericia, Glostrup, Herning, Helsinge, Hillerød, Holte, Hvidovre, Kalundborg, Kolding, København, Køge, Kastrup, Kgs. Lyngby, Middelfart, Næstved, Odense, Roskilde, Ringsted, Rønne, Silkeborg, Skælskør, Slagelse, Sorø, Sønderborg, Vejle, Viborg.


Vores undervisere er Mette Frandsen, Mikkel Bechmann, Nils Lyng, Henning Dons & Jeanette Larsen, de har alle et bredt branchekendskab, og kurserne tilrettelægges altid, så de i høj grad tager udgangspunkt i deltagernes viden og erfaringer fra egen arbejdsplads.