Følg os på Facebook

Sikkerhedsgruppens Arbejdsmiljøuddannelse

 

Siden 1. januar 1999 er der foretaget nogle ændringer i den lovpligtige uddannelse. Alle nye medlemmer af sikkerhedsorganisationen skal gennemføre den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse. 

Lovkravet gælder for alle virksomheder, hvor der er beskæftiget 10 ansatte eller derover. Arbejdsledere,sikkerhedsrepræsentanter m.fl. som har gennemført en sikkerhedsuddannelse fra før den 1. april 1991, skal i tilfælde af genvalg gennemføre den nye 37 timers uddannelse.
Ejer af virksomhed samt virksomhedsleder, (f.eks. administrerende direktør) er ikke forpligtet til at deltage i sikkerhedsgruppens uddannelse.

APROPOS kommunikation er godkendt af Arbejdstilsynet som kursusudbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.

 

Vi afvikler arbejdsmiljøuddannelsen i en by i nærheden af dig.

Kursusoversigten indeholder 186 kurser  i mere end 34 danske byer, over hele Danmark, så det altid er muligt at tilmelde dig eller din kollega til det kursus, som passer bedst i Jeres kalender.   

Vi ved, at maden og lokaliteterne spiller en vigtig roller for din evne til at forblive skarp hele dagen. De kursusfaciliteter som vi har valgt ud, er steder, som skiller sig mærkbart ud. 
 

Du finder os i følgende byer:

Aalborg, Aarhus, Ballerup, Fredericia, Esbjerg, Glostrup, Herning, Helsinge, Hillerød, Holbæk, Holte, Holstebro, Horsens, Hvidovre, Kalundborg, Kastrup, Kgs. Lyngby, Kolding, Korsør, København, Køge, Middelfart, Næstved, Odense, Roskilde, Ringsted, Rønne, Silkeborg, Skælskør, Slagelse, Sorø, Sønderborg, Vejle, Viborg.


Vores undervisere er Mette Frandsen, Mikkel Bechmann, Nils Lyng, Henning Dons & Jeanette Larsen, de har alle et bredt branchekendskab, og kurserne tilrettelægges altid, så de i høj grad tager udgangspunkt i deltagernes viden og erfaringer fra egen arbejdsplads


Underviserne er erfarne arbejdsmiljøundervisere, som har praktisk erfaring med arbejdsmiljøarbejdet på virksomheder. Alle undervisere er godkendt af Arbejdstilsynet og Danmarks Evaluerings Institut.

Arbejdsmiljøuddannelsens længde er 22 timer, som er opdelt på 2 + 1 dage.
Efter de første 2 dage kommer deltagerne tilbage på deres arbejdsplads, hvor en konkret opgave skal løses i samarbejde med den anden part i sikkerhedsgruppen. Det er det samme hold, der påbegynder og afslutter uddannelsen.

Her kan du læse mere:
Lovgivning og regler
Kursustyper
Formål og indhold
Kursusbeskrivelse
Praktiske oplysninger