Følg os på Facebook

Arbejdsmiljøuddannelse med gode og inspirerende undervisere

Elektronisk tilmelding til den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse,kan foretages her

 
APROPOS kommunikation tilbyder den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse til både det private og det offentlige arbejdsmarked.
Kurserne er åbne for alle med jobfunktioner eller interesse inden for arbejdsmiljø, sikkerhed og sundhed.
 
Besøg også vores hjemmeside om arbejdsmiljøuddannelse, sikkerhed og sundhed 
 

Vi afvikler arbejdsmiljøuddannelsen i en by i nærheden af dig.

Kursusoversigten indeholder 249 kurser  i mere end 34 danske byer, over hele Danmark, så det altid er muligt at tilmelde dig eller din kollega til det kursus, som passer bedst i Jeres kalender.   

Vi ved, at maden og lokaliteterne spiller en vigtig roller for din evne til at forblive skarp hele dagen. De kursusfaciliteter som vi har valgt ud, er steder, som skiller sig mærkbart ud. 
 

Du finder os i følgende byer:

Aalborg, Aarhus, Ballerup, Fredericia, Esbjerg, Glostrup, Herning, Helsinge, Hillerød, Holbæk, Holte, Holstebro, Horsens, Hvidovre, Kalundborg, Kastrup, Kgs. Lyngby, Kolding, Korsør, København, Køge, Middelfart, Næstved, Odense, Roskilde, Ringsted, Rønne, Silkeborg, Skælskør, Slagelse, Sorø, Sønderborg, Vejle, Viborg.APROPOS kommunikation er godkendt af Danmarks Evalueringinstitut og Arbejdstilsynet som udbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.

Alle nye medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen skal gennemføre den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.

Lovkravet gælder for alle virksomheder, hvor der er beskæftiget 10 ansatte eller derover.
Arbejdsledere, arbejdsmiljørepræsentanter m.fl., som har gennemført en arbejdsmiljøuddannelse fra før den 1. april 1991, skal i tilfælde af genvalg gennemføre den nye 22-timers uddannelse.

Ejere af virksomheder samt virksomhedsledere (f.eks. administrerende direktør) er ikke forpligtet til at deltage i arbejdsmiljøgruppens uddannelse.

Arbejdsmiljøuddannelsens længde er 22 timer, som er opdelt på 2 + 1 dage ialt 3 dage.
Efter de første 2 dage kommer deltagerne tilbage på deres arbejdsplads, hvor en konkret opgave skal løses i samarbejde med den anden part i arbejdsmiljøgruppen.
Det er det samme hold, der påbegynder og afslutter uddannelsen.

Hvis I er flere end 10 personer, laver vi et godt tilbud til jer - kontakt os for et specialtilbud.