Følg os på Facebook

Tilmelding og bekræftelse

Elektronisk tilmelding til den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse,kan foretages her


Husk: Firmanavn og firmaadresse samt kontaktperson, hovedtelefonnummer og e-mail-adresse.

Bekræftelse
Når du tilmelder dig online får du en bekræftigelse på tilmelding af kurset, denne mail er din bekræftelse på din tilmelding.
 
Miljø
Vi er i øjeblikket ved at gå over til elektronisk dokumenthåndtering. Dette hjælper os med at spare på papiret til gavn for miljøet.

Ca. 14 før kurset begynder, sender vi den sidste bekræftelse. faktura. Kurset gennemføres med minimum 8 kursusdeltagere og med max. 20 deltagere.
 
Afmelding eller flytning til andet kursus
Såfremt du bliver forhindret i at deltage i uddannelsen, er du velkommen til at sende en kollega. En reserveret plads kan udgiftsfrit afmeldes eller flyttes inde 30 dage før uddannelsens start. Herefter -og frem til  kursusstart - opkræves et administrationsgebyr på 100% af kursusafgiften.

Såfremt du bliver forhindret i at deltage i uddannelsen, er du velkommen til at sende en kollega. En reserveret plads kan udgiftsfrit afmeldes eller flyttes inde 30 dage før uddannelsens start. Herefter -og frem til 2 hele uger før kursusstart - opkræves 50 % af kursusafgiften.
 
Ved tilmelding eller overflytning senere end 14 dage før kursusstart, samt ved udeblivelse eller afbrydelse af et kursus betales hele kursusprisen.
 
Afmelding eller anden ændring skal altid ske skriftligt.
 
Firmakursus/ virksomhedskursus
Vi har to typer af virksomhedskursus, læs mere her Kontakt APROPOS kommunikation på telefon 70 22 45 30.
Bestilling af firmakursus skal ske minimum 1 måned før kursets start.

Der tages forbehold for ændringer af deltagerafgifter, momsregler, administrationsgebyrer og kursustider.