Følg os på Facebook

Supplerende arbejdsmiljøuddannelse 2022

Vil du inspireres....
 

Temadage om dit arbejdsliv - med skæv humor og ny viden

Få værktøjer og nye ideer til et bedre arbejdsliv.  Hør hvor arbejdsglæden sidder i hjernen,  hvorfor humor er sundt, find den gode trivselsspiral og forstå hvorfor verdens lykkeligste nation brænder ud. Og er du træt af virtuelle trivselsforløb og træt af at være medgørlig, så smut til søs. Men kom lige og bliv inspireret først

 

Hvis der tilmeldes 4 personer - deltager den 5 person gratis på kurset, klik her

 

Riv en eller to dage ud af kalenderen og få en oplevelse ud over det sædvanlige i selskab: 


Aarhus den 03. juni 2022:   
Hverdagsglæde, samarbejde & motivation

Imran Rashid, Mette Villemoes & Chris MacDonald


København den 09. juni 2022:
Konflikthåndtering, kommunikation, lykke & pseudoarbejde  

Lars Mogensen, Svend Brinkmann & Dennis Nørmark
 

København den 10. juni 2022:   
Forandringer, sunhed & motivation

Bente Klarlund, Rikke Østergaard & Chris MacDonald 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

 

På en sjov, humoristisk og alvorlig måde, får du og dine kollegaer indblik og konkrete værktøjer til at løfte hinanden i hverdagen. Der er en enorm kraft og energi i opbyggende og anerkendende kommunikation. Hør hvordan du kan hjælpe din kollegaer på din arbejdsplads til at vokse gennem anerkendelse og ros.


Efteruddannelse hvert år
Arbejdsgiveren skal hvert år derefter tilbyde halvanden dags efteruddannelse for alle medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen. 

Efteruddannelsen skal give arbejdsmiljørepræsentanterne viden og kompetencer, der er relevante for virksomhedens arbejdsmiljø, og kan for eksempel handle om et af de fokusområder, som arbejdsmiljøorganisationen på virksomheden har besluttet sig for at arbejde med. 

Efteruddannelsen skal være afsluttet inden for 12 måneder og kan ikke overføres til året efter uden aftale med arbejdsgiveren.
 

Ud over den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse på 22 timer har arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsmiljøledere ret til to dages supplerende uddannelse.
 

De to supplerende uddannelsesdage skal være gennemført inden for det første år, hvor medarbejderen er medlem af arbejdsmiljøorganisationen. Uddannelsen kan være generelt om arbejdsmiljø, eller kan handle om emner, der er relevante for arbejdsmiljøet på virksomheden, for eksempel ergonomi, psykisk arbejdsmiljø eller lignende tema om arbejdsglæde.

 

Her kan du findes vores supplerende uddannelse for medlemmer af AMO i 2022