Følg os på Facebook

Temadag: Hverdagsglæde, samarbejde & motivation

Kursusnr.: SUPL- 2022 - 001.

Kursusinformation:
Comwell Aarhus, Dolce by Wyndham
Værkmestergade 2
8000 Aarhus C

Dato og tidspunkt:
3. juni 2022
Kl. 08.30 - 15.30
Indtjekning fra kl. 07.45

Agenda:
Se agenda for dagen her

Pris:
Deltagerpris 2.796 kr. ekskl. moms pr. person.
Tilmeld 5 personer - betal kun for 4

Du kommer til at møde:

Chris MacDonald

FOREDRAGSHOLDER, INSPIRATOR & MOTIVATOR


"SUND ENERGI & MOTIVATION"

Som Fysiolog har Chris MacDonald altid brændt for sundhed, gjort sig umage med at gøre danskerne klogere på sundhed - og ofte bliver han stillet spørgsmålet: Mental fysisk og psykisk sundhed – hvorfor sundhed…?

Chris´s første svar på det er:

"Der er kun én nøgle når det handler om dit generelle helbred og det er sundhed."

 

Chris tager afsæt i den videnskabelige verden, men han har erfaret at det kan være tungt at lytte til, så derfor har Chris lavet sine egne formler og modeller der understøtter evidensen for hvorfor sundhed aldrig går af mode.

Det gælder sundhed for det enkelte individ, hvilke elementer er så ikke til forhandling:

Søvn, bevægelse/motion, kost, restitution & relationer.

 

I foredraget vil Chris også sætte fokus på kapacitet herunder stress og give dig brugbar viden til at øge forståelse om stress.


Imran Rashid

FOREDRAGSHOLDER, FORFATTER, UNDERVISER, MEDLEM AF REGERINGENS STRESSPANEL, SPECIALLÆGE & IT-IVÆRKSÆTTER


"Mærkbarhed - vejen til mere hverdagsglæde og mindre stress"

Imrans foredrag tager fat i nogle af de problemstillinger, der er opstået i kølvandet på corona-krisen. Der er blevet skruet op for digitaliseringen og ned for menneskeligheden. Med corona-krisen smeltede arbejdsliv og privatliv for alvor sammen, og det er nu sværere at skelne mellem, hvornår man er på arbejde, og hvornår man har fri. I foredraget giver Imran Rashid blandt andet svar på, hvordan det påvirker vores fysiske og mentale sundhed, når work-life-balance i stedet bliver til work-life-blender, hvordan den nye virkelighed i vores fremtidige arbejdsliv måske er ændret for altid, og hvad det betyder for os. Og sidst men ikke mindst svarer han på, hvordan vi sammen (og hver for sig) sikrer, at fysisk og mental sundhed bliver et grundvilkår i vores arbejdskultur. For at nå derhen kræver det Mærkbarhed. Det er nøgleordet i de principper, som vi ifølge Imran Rashid er nødt til at indrette fremtidens arbejdspladser efter. I foredraget præsenterer Imran Rashid aktuel og brugbar viden om hjernens opbygning, samt motivations- og vaneteori, så du bedre kan skabe en forståelsesramme for den situation, som vi alle befinder os i. Imran Rashid giver desuden nogle helt konkrete råd til sundere og effektive vaner i hverdagen, som sikrer de fysiske og mentale trivsel – på arbejdspladsen såvel som privat.


Mette Villemoes Ponty

FOREDRAGSHOLDER, DIREKTØR, LEDELSESUDVIKLING & BESTYRELSESMEDLEM


"DEN BLINDE VINKEL"

Mette Villemoes Ponty, er direktør og erfaren foredragsholder. Med en blanding af humor og egne eksempler fra hverdagen får hun skabt både latter og eftertanke i rummet. Mettes foredrag bygger på princippet om Ozzhams Razor, der siger; hvis der er flere mulige løsninger på et problem, så er den simpleste, nok den bedste. Mette vil i sit oplæg lægge vægt på, at vi ikke kun skal have fokus på vores adfærd, altså hvad vi gør, men i langt højere grad have fokus på, hvad vores indstilling er, eller Mindset som det ofte kaldes. Sammen med alt det gode vi bidrager med - som mennesker, medarbejdere som ledere - bidrager vi i de fleste situationer også med noget, som vi selv er blinde for. Nemlig vores egen indstilling, som meget vel kan være problemets kerne. Foredraget sætter dig i stand til at spotte din egen andel i problemerne, og anviser veje til at ændre indstilling, så det bliver muligt at gøre noget ved dem. For det begynder med os selv. Nye regler eller ændret adfærd gør det ikke.


Tilmelding:

Rabat:
Tilmeld dig/jer en ekstra temadag og få 10% rabat for den ekstra temadag.

  Nej tak, vi ønsker kun tilmelding til én temadag.

Ja tak, jeg/vi ønsker at tilmeldes til to temadage. Denne temadag samt:

  10.06.2022 - København SV (Forandringer, sundhed & motivation)

Kursusdeltager 1 *:Virksomheden:


Felter markeret med * skal udfyldes.
Bekræftelse på tilmeldingen sendes både til kursusdeltageren og virksomheden på de oplyste mailadresser.
Vi henviser iøvrigt til vores persondatapolitik som kan ses her.


Jeg har læst og accepterer gældende handelsbetingelser.