Følg os på Facebook

Temadag: Konflikthåndtering, kommunikation, lykke og pseudoarbejde

Kursusnr.: SUPL- 2022 - 002.

Kursusinformation:
Scandic Sydhavnen
Sydhavns Plads 15
2450 København SV

Dato og tidspunkt:
9. juni 2022
Kl. 08.30 - 15.30
Indtjekning fra kl. 07.45

Agenda:
Se agenda for dagen her

Pris:
EARLYBIRD – SPAR 10% indtil 31. december 2021
Deltagerpris 2.517 kr. ekskl. moms pr. person
Normalpris: 2.796 kr. ekskl. moms
Tilmeld 5 personer - betal kun for 4

Du kommer til at møde:

Dennis Nørmark

FORFATTER, ANTROPOLOG


"PSEUDOARBEJDE"

Dennis Nørmark har i snart 20 år været kendt som en dygtig videnskabsformidler uden angst for at popularisere sit fagområde. Med bogen "Pseudoarbejde" trådte han for alvor ind på den danske ledelsesscene og blev en indflydelsesrig kommentator på vores moderne arbejdsliv, med over 100 foredrag om året. Bogen, som Dennis skrev sammen med filosoffen Anders Fogh Jensen, har indtil videre solgt over 25.000 eksemplarer.

 

Aldrig har vi haft flere effektiviseringer og digitale løsninger, der burde frisætte mere tid til kerneopgaven, og aldrig har vi brugt vores tid på flere overflødige ting end nu. I hvert fald ifølge Dennis Nørmark. 

Igennem foredraget stiller Nørmark skarpt på alle de overflødige opgaver, vi fylder arbejdstiden med. Alle de møder, rapporteringer, e-mails, registreringer, PowerPoint præsentationer, målinger, policies og andre selvopfundne arbejdsopgaver, der forhindrer os i at skabe værdi, innovere og først og fremmest skabe en meningsfuld arbejdsdag. Et problem, der plager det private erhvervsliv mindst lige så meget som det offentlige.

Foredraget er en provokerende og øjenåbnende indsigt i de arbejdsopgaver, vi spilder hinandens tid med, og de simple ændringer medarbejdere og ledere kan implementere for at trække tæppet væk under administrative overflødigheder og vrangforestillinger om, hvad der faktisk er vigtigt.


Lars Mogensen

FOREDRAGSHOLDER, FORFATTER & UNDERVISER


"KONFLIKTHÅNDTERING OG KOMMUNIKATION I PRAKSIS"

Gennem de sidste 14 år har Lars Mogensen undervist personale på skoler, i institutioner, kommuner og på virksomheder. Han er en erfaren underviser og foredragsholder og er efterspurgt i virksomheder, kommuner, skoler og organisationer. Derudover er han igangsætter af og underviser på uddannelsen Certificeret Konfliktcoach Level 1 og 2. Lars Mogensen er uddannet indenfor Imago, mentalisering, konflikthåndtering, anerkendelse dialog, ledelse, kommunikation og nærvær. Derudover viser hans lange CV en bred erfaring med menneskelige relationer og konflikthåndtering. Lars har tidligere arbejdet som anlægsgartner, friluftsinstruktør, dørmand, skolelærer, leder af fitnesscenter, pædagog på lukket institution. Sideløbende har han haft en karriere på eliteniveau som karatekæmper i fuld kontakt.

 

Hvordan påvirker din adfærd og din kommunikation dine omgivelser? Lars Mogensen tager dig/jer med på en rejse gennem sine egne oplevelser og videre ud i deres virkelighed på jobbet og derhjemme. Du får et spændende, lærerigt og underholdende minikursus i effektiv kommunikation med dine omgivelser og en øjenåbner om konflikthåndtering, kommunikation og samarbejdet med og relationen til dine omgivelser.


Svend Brinkmann

PROFESSOR I PSYKOLOGI, FORFATTER & FOREDRAGSHOLDER


Hvad er lykken?

Mennesker har formentlig altid reflekteret over, hvad lykken er: Er lykken at leve op til normer for et ærefuldt liv? At opleve mest muligt inden det er for sent? Eller at udleve sit fulde potentiale?

Mange har historisk kæmpet for retten til at være lykkelig, men i de senere år er ideen om lykken imidlertid ved at skifte fra at være en ret og til at blive en pligt. For det lykkelige menneske er et produktivt menneske, og der ansættes derfor Chief Happiness Officers i virksomheder, og nationer brander sig på internationale lykke-indexer. Lykken er blevet en pligt, som den enkelte selv har ansvar for at skabe. Det lyder næsten helt ulykkeligt!

 

Med udgangspunkt i den anmelderroste bog Vi er det liv, vi lever (marts 2021), der handler om en 93-årig kvindes liv med glæder os sorger, undersøger Svend Brinkmann også, om skæbnen stadig spiller en rolle i menneskers liv? Er det lykkelige liv et, hvor man er sin egen lykkes smed, eller måske snarere et, hvor man forsoner sig med sin skæbne?


Tilmelding:

Rabat:
Tilmeld dig/jer en ekstra temadag og få 10% rabat for den ekstra temadag.

  Nej tak, vi ønsker kun tilmelding til én temadag.

Ja tak, jeg/vi ønsker at tilmeldes til to temadage. Denne temadag samt:

  03.06.2022 - Aarhus C (Hverdagsglæde, samarbejde & motivation)
  10.06.2022 - København SV (Forandringer, sundhed & motivation)

Kursusdeltager 1 *:Virksomheden:


Felter markeret med * skal udfyldes.
Bekræftelse på tilmeldingen sendes både til kursusdeltageren og virksomheden på de oplyste mailadresser.
Vi henviser iøvrigt til vores persondatapolitik som kan ses her.


Jeg har læst og accepterer gældende handelsbetingelser.