Følg os på Facebook

Temadag: Hjernen på overarbejde i en omskiftelig verden

Kursusnr.: SUPL- 2021 - 002.

Kursusinformation:
Scandic Sydhavnen
Sydhavns Plads 15
2450 København SV

Dato og tidspunkt:
17. juni 2021
Kl. 08.30 - 15.30
Indtjekning fra kl. 07.45

Agenda:
Se agenda for dagen her

Pris:
Deltagerpris 2.596 kr. ekskl. moms pr. person.
Tilmeld 5 personer - betal kun for 4

Du kommer til at møde:

Tommy Krabbe

cand.mag. i interpersonel organisationskommunikation, forfatter og foredragsholder

"Kulturbærerer i en forandringstid"

 

Tommys uddannelsesmæssige baggrund er en cand.mag. i Interpersonel Organisationskommunikation. Under uddannelsen arbejdede han også som underviser og projektvejleder. Herefter har han arbejdet med hhv. offentligt og privat med projektledelse i ti år med særligt fokus på at skabe bedre vilkår i udsatte boligområder.

Siden 2010 har Tommy holdt foredrag, workshops og kurser, hvilket han er begyndt at gøre på fuld tid i foråret 2014. Undervejs har han også skrevet bøgerne “Ildsjælenes bog” og “Få succes som voksen”.

 

Tommy taler til folk, hvor de er. Det kan godt være kompliceret stof, men han prioriterer altid at gøre det så enkelt, at det kan bruges i hverdagen efterfølgende, men ønskes mere teoretisk tunge og ligefrem nørdede foredrag, er han også leveringsdygtig. Og så taler Tommy med passion og humor. Det skal være sjovt og medrivende, ellers ville han ikke selv gide at blive i lokalet.

 

Tommys foredrag tager udgangspunkt i emnet "Kulturbærerer i en forandringstid". Foredraget omhandler tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter samt andre kulturbærere, risikerer ofte at føle sig som en lus mellem to negle, når forandringerne trykker. Det er svært at være både loyal over for ledelsen og medarbejderne på samme tid. Og det er netop på et tidspunkt, hvor der er ekstra meget brug for dem. Det kan være en både frustrerende og stressende situation for de ildsjæle, der påtager sig den vigtige opgave.

Tommy Krabbe sætter blandt andet fokus på, hvad der sker, hvis vi bare lader forandringerne gå deres gang. Helt naturlige aspekter af mennesket gør nemlig, at det kan gå ud over både sammenholdet og løsningen af kerneopgaven – hvilket igen skaber et dårligere arbejdsmiljø og mindre tillid.

Heldigvis er der jo også noget, enhver kulturbærer kan gøre både i forhold til kollegerne og ledelsen. Der er både tale om en større forståelse af kommunikation, mennesker og organisation, men deraf også meget konkrete redskaber. Endelig hjælper Tommy Krabbe også den enkelte tilhører med at finde energien til at holde den indre ildsjæl tændt, så man ikke brænder ud i processen, men gør en stor forskel til gavn for alle.


Vibeke Lunding-Gregersen (MindWork)

Autoriserede Psykolog (cand.psych), specialist i psykoterapi & klinisk psykologi

"Hjernen på overarbejde"

I januar 2018 udkom “Hjernen på overarbejde – derfor er compassion vores vej til et bæredygtigt liv og samfund” af Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff.
Hjernen på overarbejde beskriver, hvordan mennesket og menneskehjernen ikke længere hurtigt nok kan tilpasse sig udviklingen i det moderne samfund, og hvordan det resulterer i, at hjernen overbelastes.

Vi kan ikke nøjes med at konstatere og lade stå til. Vi bliver nødt til at gøre noget. Sammen. En vej til et bæredygtigt liv og samfund går ifølge bogens forfattere gennem menneskets særlige evne til compassion.

Vi skal hverken fjerne effektiviseringer, fornyelser eller tjene færre penge. Eller for den sags skyld bare have det rart. Målet med compassion er at anvende en langtidsholdbar tilgang til profit og performance.


Morten Münster

Ekspert i adfærdsdesign, forfatter & skribent. 

"Skab forandringer med Adfærdsdesign"

Morten Münster er Skandinaviens førende autoritet inden for adfærdsdesign.

Han er forfatter til 3 bestsellere om adfærd: ‘Personlig indflydelse – den overraskende sandhed om, hvordan man flytter mennesker, holdninger og produkter’ og ‘Jytte fra marketing er desværre gået for i dag’ samt 'Jytte vender tilbage'.

 

Mortens Münsters foredrag handler om forandringer. Netop i denne tid vælter forandringerne ned over os. Men hvad kan vi gøre ved det og hvad er den mest effektive opskrift på at kunne følge med i en omskiftelig verden? Hvordan skaber vi forandringer i en hurtig omksiftelig verden uden at gå på kompromis med arbejdsmiljøet? Og hvilke helt konkrete tips og tricks til at skabe effektive forandringer har vi overset?

Det er netop nogle af disse spørgsmål som Morten Münster vil forsøge at besvare og give tips og tricks omkring. 

 

Morten Münster tager udgangspunkt i bogen "Jytte fra Marketing er desværre gået for idag" samt  'Jytte vender tilbage' som omhandler forandringer på arbejdspladsen. Adfærdsdesign er en evidensbaseret tilgang til at ændre adfærd, og den er en kærkommen og konkret håndsrækning til de mange ledere og medarbejdere, som hver dag sulter efter alternativer til de gængse virkemidler. Fordi de ikke er tilfredse med deres resultater, eller fordi de er presset til at gøre mere med det halve.

 

Kort fortalt får du med dette foredrag værktøjer med hjem og vil blive inspirreret til det yderste. 


Tilmelding:

Rabat:
Tilmeld dig/jer en ekstra temadag og få 10% rabat for den ekstra temadag.

  Nej tak, vi ønsker kun tilmelding til én temadag.

Ja tak, jeg/vi ønsker at tilmeldes til to temadage. Denne temadag samt:

  18.06.2021 - København SV (Mental sundhed, forandringer og arbejdsglæde)

Kursusdeltager 1 *:Virksomheden:


Felter markeret med * skal udfyldes.
Bekræftelse på tilmeldingen sendes både til kursusdeltageren og virksomheden på de oplyste mailadresser.
Vi henviser iøvrigt til vores persondatapolitik som kan ses her.