Følg os på Facebook

Velkommen til den netbaseret arbejdsmiljøuddannelse - NET

E-learning et godt alternativ til din travle kalender.

Det kan være, at du kender til problematikken  at finde plads i kalender til at være væk et par dage på kursus. 
Så er dette den netbaseret arbejdsmiljøuddannelse måske et godt alternativ til din travle kalender.

Med kun én mødedag er det en virkelig god og  fleksibel måde at gennemføre arbejdsmiljøuddannelsen på, men det er ligeledes vigtigt, at være opmærksom på, at den netbaseret uddannelse også stiller store krav til selvstændig planlægning og arbejdsdisciplin. 


Et nyt tiltag med arbejdsmiljøkurser som e-learning vil fremover være en fast del af vores kursusprogram, og det skulle gerne gøre det muligt for endnu flere at få taget de nødvendige og ønskede kurser. 

Vores e-learning vil være en fleksibel uddannelse med et højt niveau.  Du er nu ikke afhængig af din placering og dato. 
Du har let online adgang til undervisningsmateriale, øvelser og test, og kan dermed uddanne sig på det tidspunkt, der passer bedst ind i din hverdag.

Vi arbejder ud fra principperne om ”Blended Learning”, som er et udtryk for at kombinere tilstedeværelsesundervisning med undervisning, der foregår online.
 

På den netbaseret uddannelsen, arbejder du selvstændigt med problemstillinger i med fokus på din  egen arbejdssituation og reglerne for dit pågældende område. På den måde får du erfaring med hvor og hvordan, du kan finde råd og vejledning. Den netbaseret arbejdsmiljøuddannelse sikre at give dig et grundigt kendskab til de opgaver, pligter og rettigheder, der knytter sig til arbejdsmiljøorganisationens medlemmer.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen - har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.