Følg os på Facebook

Arbejdsmiljøuddannelsen i din virksomhed

Vi tilbyder også virksomhedsrettede kurser hos Jer

APROPOS kommunikation afvikler den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse i jeres virksomhed. 
Kontakt vores sekretariat og få flere oplysninger om, hvilke kurser og uddannelser vi kan skræddersy til din/ Jeres virksomhed.  

Når man som medlem af en arbejdsmiljøgruppe og skal på det lovpligtige arbejdsmiljøkursus, kan I vælge enten et generelt kursus, brancherettet og rekvireret firmakursus. 

Vi har været godkendt udbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse siden 1999.
Hos os møder du undervisere, der til hverdag rådgiver virksomheder inden for det område, de underviser i, og derfor kender hverdagen i din branche samt de udfordringer, du står overfor.
 

Vi afvikler arbejdsmiljøuddannelsen i en by i nærheden af dig.

Kursusoversigten indeholder 249 kurser  i mere end 34 danske byer, over hele Danmark, så det altid er muligt at tilmelde dig eller din kollega til det kursus, som passer bedst i Jeres kalender.   

Vi ved, at maden og lokaliteterne spiller en vigtig roller for din evne til at forblive skarp hele dagen. De kursusfaciliteter som vi har valgt ud, er steder, som skiller sig mærkbart ud. 
 

Du finder os i følgende byer:

Aalborg, Aarhus, Ballerup, Fredericia, Esbjerg, Glostrup, Herning, Helsinge, Hillerød, Holbæk, Holte, Holstebro, Horsens, Hvidovre, Kalundborg, Kastrup, Kgs. Lyngby, Kolding, Korsør, København, Køge, Middelfart, Næstved, Odense, Roskilde, Ringsted, Rønne, Silkeborg, Skælskør, Slagelse, Sorø, Sønderborg, Vejle, Viborg.


Vores undervisere er Mette Frandsen, Mikkel Bechmann, Nils Lyng, Henning Dons & Jeanette Larsen, de har alle et bredt branchekendskab, og kurserne tilrettelægges altid, så de i høj grad tager udgangspunkt i deltagernes viden og erfaringer fra egen arbejdsplads. De eralle eksperter med mange års erfaring og  vi er stolte af, at vores kursusdeltagere roser os for at have en professionel og nærværende tilgang til arbejdsmiljø.

Det har vi gjort siden 1999.  Her kan du læse om hvad 2.000 deltagere siger om vores kursusforløb.