Følg os på Facebook

HANDELSBETINGELSER

Alle oplyste og viste priser på Apropos Kommunikations hjemmeside er vist eksklusiv moms og dækker undervisning, kursusmaterialer og forplejning under kurset. Eventuel hotelovernatning er ikke inklusiv i prisen.

 

TILMELDING:

Er du tilmeldt et af vores forløb booker du direkte via vores hjemmeside eller telefonisk (tlf. 70224530). Umiddelbart efter booking, vil du og kontaktpersonen modtage en kursusbekræftelse.

 

AFMELDING:

Hvis du ønsker at afbestiller et kursusforløb skal du være opmærksom på følgende:

Såfremt du er forhindret i at deltage, er du altid velkommen til at overdrage din tilmelding til en kollega. Det betyder at en kursusdeltager altid kan blive udskiftet med en anden person fra samme virksomhed helt op til kursusstart. Det kræver dog skriftlig besked til vores kontor (info@aprokom.dk), og vi bedes underrettes hurtigst muligt herom. Ombytning af kursister er derved ikke muligt efter kurset er påbegyndt.  

Der kan omkostningsfrit afmeldes eller flyttes til et andet forløb inden 30 dage før kursusstart. Ved afmeldelse eller flytning indtil 14 dage før kursusstart opkræves halvdelen af uddannelsesprisen

Ved afmeldelse, ændring eller udeblivelse senere end 14 dage før kursusstart, opkræves fuld uddannelsespris.

 

FYSISK TILSTEDEVÆRELSE

  • 22-timers fremmøde uddannelse:

Det er et myndighedskrav, at kursisten deltager alle tre dage ved et 22-timers fremmøde kursus for at rekvirere et kursusbevis.

Hvis kursisten er forhindret i at deltage en af dagene, skal kurset tages på ny. Hvis muligt indenfor kursets tidsramme, finder vi en erstatnings dag, hvilken faktureres udover kursuspris. Prisen for en erstatningsdag faktureres kr. 800,- eksl. moms.

 

NETBASERET UDDANNELSE

  • 4 timers obligatorisk opstart som fysisk fremmøde:

Det er et myndighedskrav, at kursisten som minimum deltager med 4 timer fysisk tilstedeværelse på introdagen, samt herunder gennemfører kurset på maksimalt 7 uger og i den forbindelse har udarbejdet de opgaver som løses for at rekvirere et kursusbevis.

Såfremt kursisten er forhindret i at deltage på introdagen skal kursisten finde en ny introdag og derved påbegynde et nyt kursusforløb. Her faktureres kr. 800,- eksl. moms såfremt ønsket om en ny introdag sker indenfor 30 dage til kurset påbegyndes.

Når kursisten ikke at færdiggøre sit forløb inden for maksimalt 7 uger, skal kursisten påbegynde et nyt uddannelsesforløb.

 

MISTET KURSUSBEVIS:

Når en kursist er færdig på et af vores uddannelsesforløb, for deltageren et personligt kursusbevis med hjem. Såfremt et kursusbevis mistes og Apropos Kommunikation skal genfremsende et kursusbevis faktureres 250,- ekskl. moms. Først når indbetalingen er modtaget vil kursusbeviset blive genfremsendt.

 

FORBEHOLD

Vi forbeholder os retten til at aflyse et annonceret kursus, såfremt der ikke er tilstrækkelig tilmelding. Du vil i så fald blive tilbudt et andet kursusforløb i en nærliggende by.

 

ANSVARSFRASKRIVELSE:

Anbefalingerne på Apropos Kommunikations produkter, på kursushold og i personlig rådgivning per telefon er kun beregnet til information. De kan ikke erstatte lægefaglig rådgivning eller behandling. Apropos Kommunikation kan ikke drages til ansvar for direkte eller indirekte skader eller gener, som er opstået efter brug eller misbrug af dette indhold.

 

PERSONDATA:

Læs om vores persondatapolitik her.