Følg os på Facebook

Temadag: Forandringer, sundhed & motivation

Kursusnr.: SUPL- 2022 - 003.

Kursusinformation:
Scandic Sydhavnen
Sydhavns Plads 15
2450 København SV

Dato og tidspunkt:
10. juni 2022
Kl. 08.30 - 15.30
Indtjekning fra kl. 07.45

Agenda:
Se agenda for dagen her

Pris:
Deltagerpris 2.796 kr. ekskl. moms pr. person.
Tilmeld 5 personer - betal kun for 4

Du kommer til at møde:

Rikke Østergaard

SOCIOLOG, MENTALTRÆNINGSEKSPERT, FORFATTER & FOREDRAGSHOLDER


"VI HAVDE EN FEST PÅ ARBEJDET, MEN SÅ KOM PREBEN"

Rikke Østergaard er sociolog og mentaltræningsekspert. Hun er specialist i stress, konfliktløsning, samarbejde, mindfulness og ikke mindst arbejdsglæde. Rikke er en yderst inspirerende, motiverende foredragsholder. Grundet sit gode humør taler hun ikke kun om glæde og et lykkeligere liv, men hun spreder glæden og er autentisk i sine eksempler fra eget liv, samtidig med at hun kombinerer forskning og sociologisk teori så det kan bruges i hverdagen af alle.

 

Vi kender det alle, vi kan være i godt humør, være motiverede og fokuserede, men så pludselig er der noget eller nogen som bare dræber energien i rummet og du er blevet følelsesforurenet. Vi har de seneste mange år, talt meget om stress på de danske arbejdspladser, men i dette foredrag, gør Rikke Østergaard op med den gængse opfattelse af stress. Når der er stress i en virksomhed, handler det langt oftere om dårlig stemning på arbejdspladsen end for højt arbejdspres. Stress kommer ofte i kølvandet af, at en medarbejder eller leder får lov til at forurene stemningen uden selv at være klar over det. Alligevel taler vi om arbejdsrelateret stress som noget der handler om for meget arbejde, fordi det kan være så pokkers svært at sætte en finger på, hvad der går galt, når det handler om følelsesforurening.

Vi mennesker smitter hinanden med vores følelser, da vi er flokdyr og altid ubevidst vil tilpasse os stemningen i flokken. Hvis du er sammen med en der er stresset, smitter det, men det smitter også, hvis du er sammen med en som er i godt humør og motiveret.

 

Du vil få redskaber med hjem til at arbejde videre med på din egen arbejdsplads. Foredraget er baseret på sociologien omkring, hvordan følelser smitter, når vi mennesker er sammen, samt den nyeste hjerneforskning omkring hvad der sker i hjernen, når vi smitter hinanden. Først når vi forstår hvad der er på spil, kan vi ændre det.


Chris MacDonald

FOREDRAGSHOLDER, INSPIRATOR & MOTIVATOR


"SUND ENERGI & MOTIVATION"

Som Fysiolog har Chris MacDonald altid brændt for sundhed, gjort sig umage med at gøre danskerne klogere på sundhed - og ofte bliver han stillet spørgsmålet: Mental fysisk og psykisk sundhed – hvorfor sundhed…?

Chris´s første svar på det er:

"Der er kun én nøgle når det handler om dit generelle helbred og det er sundhed."

 

Chris tager afsæt i den videnskabelige verden, men han har erfaret at det kan være tungt at lytte til, så derfor har Chris lavet sine egne formler og modeller der understøtter evidensen for hvorfor sundhed aldrig går af mode.

Det gælder sundhed for det enkelte individ, hvilke elementer er så ikke til forhandling:

Søvn, bevægelse/motion, kost, restitution & relationer.

 

I foredraget vil Chris også sætte fokus på kapacitet herunder stress og give dig brugbar viden til at øge forståelse om stress.


Bente Klarlund

OVERLÆGE, PROFESSOR & FORFATTER


"SUNDHED & FYSISK AKTIVITET MED FOKUS PÅ FYSISK EFTERUDDANNELSE"

Dr. med. Bente Klarlund er overlæge på Rigshospitalet, professor ved Københavns Universitet, og leder af TrygFondens Center for Aktiv Sundhed. Bente holder humoristiske, tankevækkende og inspirerende foredrag og kurser om sundhed og fysisk aktivitet, som målrettes almindelige borgere, sundhedsfagligt personale, politikere og andre beslutningstagere.  

 

Hun er forfatter til mere end 500 videnskabelige artikler og bøger og har modtaget adskillige priser for sin forskning, samt Videnskabsministeriets Forskningskommunikationspris, Kulturministeriets Idrætspris og Rosenkjærprisen. Bente Klarlund er bl.a. forfatter til bøgerne: Sandheden om Sundhed; Elsk at løbe – med Maratonbogen; Hva` nu hvis jeg hader sport; Skridttællerbogen, Recept på Motion, Motion på Recept; Graviditet og Motion; Børn og Motion og sidst ”100 myter om vægttab og motion”.

 

Bentes foredrag omhandler livsstil, men fokuserer på betydningen af fysisk aktivitet, ikke mindst i arbejdslivet. Men sundhed trumfer ikke alt andet her i livet. Vores mentale tilstand kan være på spil og derfor skal der være en mening med livet. Men hvor går grænsen mellem omsorg for den ansatte og utidig indblanding?

 

 


Tilmelding:

Rabat:
Tilmeld dig/jer en ekstra temadag og få 10% rabat for den ekstra temadag.

  Nej tak, vi ønsker kun tilmelding til én temadag.

Ja tak, jeg/vi ønsker at tilmeldes til to temadage. Denne temadag samt:

  03.06.2022 - Aarhus C (Hverdagsglæde, samarbejde & motivation)

Kursusdeltager 1 *:Virksomheden:


Felter markeret med * skal udfyldes.
Bekræftelse på tilmeldingen sendes både til kursusdeltageren og virksomheden på de oplyste mailadresser.
Vi henviser iøvrigt til vores persondatapolitik som kan ses her.


Jeg har læst og accepterer gældende handelsbetingelser.