Følg os på Facebook

Temadag: Mental sundhed, forandringer og arbejdsglæde

Kursusnr.: SUPL- 2021 - 003.

Kursusinformation:
Scandic Sydhavnen
Sydhavns Plads 15
2450 København SV

Dato og tidspunkt:
18. juni 2021
Kl. 08.30 - 15.30
Indtjekning fra kl. 07.45

Agenda:
Se agenda for dagen her

Pris:
Deltagerpris 2.596 kr. ekskl. moms pr. person.
Tilmeld 5 personer - betal kun for 4

Du kommer til at møde:

Henrik Krogh

STRESSEKSPERT & LEDELSESRÅDGIVER


KERNETRIVSEL - langtidsholdbar arbejdsglæde

 

Henrik Krogh har en særlig evne til at videreformidle sin viden og sine værktøjer på humoristisk og jordnær vis. Han formår altid at forklare komplekse problematikker og indviklet hjernekemi, så publikum forstår stoffet og kan bruge den nye viden og de nye værktøjer. 

Henrik Krogh er kendt for sin evne til at kunne begejstre vestjydere, der lige har spist. Han er også anerkendt som stresseksperten, der om nogen har været bidraget med nye metoder og værktøjer til at forebygge stress og øge trivslen på i de danske virksomheder. For eksempel var han den, der for 12 år siden introducerede begrebet ’langtidsfrisk’ i Danmark.

I dette foredrag "Kernetrivsel" vil Henrik med stor passion stille spørgsmålet:

  • Hvad skal der til for at passe godt på dig under og efter en krævende tid?

Det spørgsmål får du svar på i Henriks nye lærerige og underholdende foredrag om vejen til langtidsholdbar arbejdsglæde.

 

Henriks erfaringerne fra 13 års fokus på langtidsholdbare mennesker i nogle af verdens hårdeste, farligste og mest stressende jobs viser tydeligt et behov for en særlig viden om tre trivselstilstande:

  • Den stærkeste,
  • den vigtigste og
  • den mest forløsende.

 

Du får ved dette foredarag nogle enkle værktøjer til at bruge den viden i praksis både på jobbet, og når du har fri. For når din kernetrivsel er høj, så kan hele verden bare komme an. Men når den er lav, bliver du kamptræt, og så kan hele verden vælte bare ved at få en gummiand i panden.


Chris MacDonald

Foredragsholder, inspirator & motivator

"Sund energi & Motivation"

Som Fysiolog har Chris altid brændt for sundhed, gjort sig umage med at gøre danskerne klogere på sundhed - og ofte bliver han stillet spørgsmålet: Mental fysisk og psykisk sundhed – hvorfor sundhed…?

Chris´s første svar på det er:

"Der er kun én nøgle når det handler om dit generelle helbred og det er sundhed."

 

Chris tager afsæt i den videnskabelige verden, men han har erfaret at det kan være tungt at lytte til, så derfor har Chris lavet sine egne formler og modeller der understøtter evidensen for hvorfor sundhed aldrig går af mode.

Det gælder sundhed for det enkelte individ, hvilke elementer er så ikke til forhandling:

Søvn, bevægelse/motion, kost, restitution & relationer.

 

I foredraget vil Chris også sætte fokus på kapacitet herunder stress og give dig brugbar viden til at øge forståelse om stress.


Christian Ørsted

Ledelsesrådgiver, forfatter og foredragsholder (cand.merc.)

"Fatale forandringer"

Vi løber hurtigere og hurtigere – men løber vi i den rigtige retning? Tempoet i
forandringer har aldrig været højere. Det har man sagt i mere end 30 år. Men problemet i dag er et andet: Forandringer har aldrig været mere uforudsigelige, og arbejdslivet aldrig så komplekst og usikkert som nu. Hvad nu hvis det, vi har lært om forandringer og forandringsledelse de seneste årtier, er årsagen til, at forandringer ofte møder modstand, slår fejl og skaber dårligere resultater?
Vi er nødt til at blive bedre til at håndtere forandringer. Meget af det, vi gør i dag, peger i den gale retning: Det gør forandringer til noget, der er svært. Til noget, der alligevel ikke nytter noget eller bare er noget, der skal overstås, som en undtagelse. Forandringer er ikke en undtagelse mere. Det er hverdag.
I dette højaktuelle foredrag tager ledelsesekspert Christian Ørsted udgangspunkt i sin seneste bestsellerbog, ‘Fatale forandringer – forstå forandringsledelse i en uforudsigelig verden’. Bogen giver et kritisk indblik i bagsiden ved moderne ledelse og er nødvendig læsning for alle, der oplever uforudsigelighed og forandringer i deres arbejdsliv, og som ønsker nye perspektiver til at løse nutiden og fremtidens store udfordringer.


Tilmelding:

Rabat:
Tilmeld dig/jer en ekstra temadag og få 10% rabat for den ekstra temadag.

  Nej tak, vi ønsker kun tilmelding til én temadag.

Ja tak, jeg/vi ønsker at tilmeldes til to temadage. Denne temadag samt:

  17.06.2021 - København SV (Hjernen på overarbejde i en omskiftelig verden)

Kursusdeltager 1 *:Virksomheden:


Felter markeret med * skal udfyldes.
Bekræftelse på tilmeldingen sendes både til kursusdeltageren og virksomheden på de oplyste mailadresser.
Vi henviser iøvrigt til vores persondatapolitik som kan ses her.